press to zoom

Bank met omhoog klapbaar deksel.Uitgevoerd in populier multiplex en meubellinoleum.

Opdracht: een 'opbergbank' voor speelgoed, tevens bank voor bij de eettafel. Ik heb gekozen voor meubellinoleum vanwege de zachte verzadigde kleur en vanwege de praktische kant, relatief stootvast en makkelijk schoon te maken. 

press to zoom
boekenkastje
boekenkastje

maatwerk voor een persoonlijk afscheidskado

press to zoom
press to zoom

'Vakkenkast'

Van dit soort kasten heb ik vele gemaakt in allerlei combinaties. Deze is uitgevoerd in een matte corpus met deurtjes met meubellinoleum met rvs komgreep. De deurtjes lopen op een enkele lijn. Niet alle vakken kunnen dus ter gelijk gesloten worden, maar je kunt variëren in gesloten en open vakken.

 

press to zoom
press to zoom

'Boekkastje'Voor het afscheid van een CEO van een renormeerd accountenskantoor, werden de naaste medewerkers gevraagd een dierbaar boek mee te geven. Hiervoor is speciaal dit kastje ontworpen in de vorm van een opengeslagen boek.

'Badmeubel zonder sifon'Voor dit meubel is een spoelunit gemaakt met een verscholen sifon. De bak is uitgevoerd zonder omgezette randen. 

'Tafel met verzonken rechaud'Voor een Indisch restaurant is een tafel gemaakt van 'ruig' iepen met een vast, verdiept rechaud  het eten is beter is zichtbaar en bereikbaar, en heeft een stevige basis.

'Wandkast'In de oude  binnenstad van Utrecht beslaat deze kast de gehele diepte van het huis. Op de zolderverdieping is de kast  volledig wandvullend.